diumenge, 2 de desembre de 2012

A poc del controlAquesta setmana ha sigut passatgera donat que sols hem tingut dues classes i no excessivament pesades.
Dilluns treballàrem un text un poc peculiar. Un fragment de L’Espill de Jaume Roig on es descriu, entre altres coses, un sopar de cap d’any en el qual apareixen entre el menjar trossos d’ésser humà. Vam fer el qüestionari de baix respecte a l’adequació de l’escrit i vam concloure la classe amb la proposta de ficar-li un títol al text, el meu va ser “Sopar caníbal”.

Dimecres, com que es va celebrar el dia de la dona, baixàrem al pati per a recordar a totes aquelles que han mort per desgràcia a mans d’un home. Es va dedicar també un minut de silenci i ens n'anàrem tots abans d’hora.

Dijous, ja per a finalitzar i com a preparació de l’examen de la setmana que ve, Toni ens donà un precontrol. Era com esperava ja que per una cara es treballava la literatura i per l’altra tot allò relacionat amb la dixi, la modalització i l’adequació en general dels textos. Crec que és un poc massa llarg, comptem amb no molt de temps per a parlar de la literatura, realitzar un comentari del text i fer les activitats d’adequació. Un poc just, pense. Ja vorem al dia de l’examen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.