diumenge, 25 de novembre de 2012

Treballem l'dequació amb el codonyat

Aquesta setmana ja no vam tenir cap exposició més així és que hem començat a fer comentaris de text treballant l'adequació.
El dilluns vam fer algunes activitats sobre el text "El codonyat" que ja ens va repartir Toni la setmana passada i del qual teniem que fer un resum que ocupara la quarta part del que ocupa el text original, com posa a els apunts de com fer un resum. Al final de classe Toni ens va arreplegar els resums, encara que va haver gent que no el va fer.
En classe anaven fent les activitats amb la ajuda de Toni que ens anava dient les respostes. Aquest text encara que tinguera "El codonyat" com a titol, tractava sobre l'ús del valencià a València.

Codonyat

El dimecres vam seguir amb el codonyat i per a ajudar-nos Toni ens va posar al projector les preguntes amb les respostes del comentari de text, a les hores mentres el explicava nosatres podiem ver al projector el examples que ell ens possava ja que els possava de forma molt clara subrayant-los o posant-los d'un altre color. Aprofitant que tenia l'ordinador posat es va introduir al wiki i ens va contar com anava açó del examen i de que coses i anava a posar.
Ens va dir que ens teniem que descargar un document de 72 pàgines on posa tota la teoria del examen.
Espere que encara que sigen 72 pàgines es faça un poquet amé. Hi ha que dir que inclús no me las he imprés, però no tardaré molt.
Per últim el dijous Toni ens va repartir un altre full amb altre text i vam començar a fer el seu comentarí de text i a contestar les seues preguntes. Aquest text es un fragment de "L'espill" de Jaume Roig del qual ja vam veure un altre fragment en classe en el nostre llibre. El dilluns continuarem treballant-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.