diumenge, 4 de novembre de 2012

Setmana fantàstica de les exposicios.

Aquesta setmana només hem donat dos classes de valencià perquè el dijous va ser festa i no tindríem classe, cosa que a ningú li fa mal.

El dilluns vam començar la classe amb l´exposició dels meus companys Hèctor, Sergi i Alex. El primer va parlar sobre els trobadors catalans i va destacar algú com Cerverí de Girona. El següent parlà sobre l´amor cortes i va fer una menció a la Comtessa de Dia con a trobardora més important. Per últim van parlar dels generes trobadorescos i els estils poètics. La presentació es va fer més llevadera perqué tingueren en comte el Power Point, que es una factor molt important en una presentació. Aquestos companys obtindrien tots molt bona nota i aconseguiren aprovar sense problema algú.

El dimecres més del mateix, començarem amb una altra presentació, aquesta vegada dels companys David, Anri, Hector i Vctor, eren quatre així doncs la presentació resultà mes extensa, però gracies a Toni que calculava molt bé els temps no es va extendre massa. Van parlar sobre la Comtessa de Dia, Jaufré Rudel, Vernat de Ventadorm i per últim sobre Guillem de Verguedà.

La pròxima exposició serà la nostra, ja estem planificant-la i a mi m´ha tocat explicar a Gilabert de Proxita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.