diumenge, 11 de novembre de 2012

Setmana de solucions

Aquesta setmana, per increïble que parega, no hem perdut cap classe per vagues, festes...

Dilluns 5: Al començament de la classe, Toni demanà al grup que li tocava exposar que s'esperara una mica. Va aprofitar aquest temps per a abordar la polèmica sorgida al voltant de les rùbriques. No vaig a entrar en detalls, però puc dir que en conclusiò del "debat" sorgit a classe, les rùbriques les usaríem si volguérem, però no comptarien per a fer mitjana amb les de Toni. Ell va justificar l'eficàcia de la rúbrica perquè era pràcticament objectiva respecte a l'exposició. Bé, tancat això vam passar a l'exposició de Sayago, Estefania, Andrea i Ivan. Per el temps agafat al començament de la classe a soles feren les exposicions Estefania i Andrea, les quals el vam fer be, en la línia de la resta de la classe.

Dimicres 6: Aquest dia Sayago i Ivan terminaren la seua exposició. La resta del temps de  classe es va dedicar a treballar uns fulls que Toni ens va donar el darrer dia. Aquestos fulls trataven sobre "L'adequació". A soles vam treballar la primera part que tratava de "El canal". Llegírem el text  i despres corregírem la tabla, la qual no tota la gent tenia feta.

Dijous7: L'ultim dia de classe de valenciá aquesta setamana, es va dedicar a l'exposició per par del grup format per Laura, Silvia i Melannie. L'exposicio va ser bona, en la linia de sempre, però l'exposició de Silvia va estar molt bé i s'emportà un 10. El que va quedar de classe es va dedicar, encara que era dia d'exposició, a la segona i ùltima part de l'adequació. Aquesta part tratava de "L'ambit d'us, el Genere textual i La intenció comunicativa". Al igual que l'altra part, llegírem i despres corregírem la taula que hi havia baix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.