diumenge, 25 de novembre de 2012

Setmana adequada


Aquesta setmana hem pogut canviar la rutina que ja començava a cansar. Finalitzades les exposicions, ara sí, donem pas a fulls per a treballar textos.


El dilluns treballàrem un text de Toni Mestre, de títol Codonyat, però amb unes intensions molt diferents a les de parlar-nos solament sobre aquest menjar. Més bé era una crítica cap a l’ús del valencià per part dels valencians, es a dir, cap al poc ús d’aquesta llengua. Crec que l’autor es passa un poc, perque si veu que no li ententen amb dir-lo en castellà ho té solucionat, en compte de repetir-lo com si el del supermercat tinguera un problema. En València capital, per exemple, no tots els que treballen són d’aquesta comunitat, és comprensible que no l’entenguen. Vam fer les activitats que acompanyaven l’escrit, analitzant-lo, identificant el destinatari, l’emissor, el context… Li vam donar el resum que Toni ens va oferir  fer la setmana passada. 

Valencians

El dimecres, res important, ja que ens va repartir els resums amb la seua nota, no molt bona, per cert. Teniem anotacions per a intentar corregir els nostres errors per a la pròxima vegada. En la resta del temps acabàrem els exercicis del Codonyat.

L’últim dia de la setmana, el dijous, teniem ja la data de l’examen, i com que no era molt lluny vam dedicar la classe a fer exercicis sobre l’adequació. Fent així repàs dels continguts treballats, que són prou, sobretot si es junten amb els continguts de literatura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.