dijous, 8 de novembre de 2012

S'acaben les rúbriques

Aquesta setmana va començar amb la polèmica de les rúbriques i com que molts a la classe pensaven que era injust vàrem decidir no fer més rubriques que afectaren a les notes de les exposicions. Després d'aquesta polèmica li va tocar el torn d'exposar al grup de Fany, Andrea, David Sayago i Ivan.
El dimecres va començar la classe amb la finalització de l'exposició del dia anterior. Desprès vàrem treballar els fulls d'adequació que ens havia donat la classe anterior i vàrem corregir la primera activitat que hi havia al full.

El dijous les companyes Laura, Melannie i Sílvia varen exposar el seu treball. Va ser un treball una mica curt en comparació amb altres que s'havien fet anteriorment, però no va estar malament. El dijous també vàrem corregir la segona i última activitat dels fulls que Toni ens havia donat a principi de setmana.

1 comentari:

  1. Així, vist des de fora, sembla que ja "no fem més rúbriques", val a dir, que ja no les utilitzem, i vull que quede constància que sou vosaltres els que no voleu utilitzar-les per a coavaluar. Les rúbriques no s'han acabat.

    ResponElimina

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.