diumenge, 25 de novembre de 2012

Primera setmana sense cap exposició

Quarta setmana de novembre, dilluns-19 diumenge-25

Aquesta setmana ja no estava marcada per les exposicions, que es van acabar la setmana passada, però sí sobre el treball realitzat dels textos que Toni ens donà.

Dilluns 19
A classe es va treballar el text anomenat "El codonyat" que ens va repartir Toni la darrera sessió. Férem les activitats proposades al full. Per a aquest dia calia fer un resum d'aquest text d'una llargària al voltant de 90 paraules. Fer un resum tan "resumit" era prou complicat, ja que era necessari recollir les idees més importants de 357 paraules en no molt més de 90.

Dimecres 21
Terminarem de fer els exercicis de "El codonyat". Toni ens lliurà els resums ja corregits. Les sorpresses estaven servides. Més de un 1 es va vore. Per a justificar les qualificacions Toni ens explicà com havia avaluat aquest resum. Cada idea principal era un punt, i havia 10 idees, per tant un 10. A la nota treta se li restava el nombre de faltes comeses. 

Dijous 22
L'ùtima sessió de valencià a la setmna l'usarem per a posar la data per a l'examen, el dia 2 de desembre, i per a treballar l'adequació. Poc més a dir sobre el dijous a banda de que vam treballar l'adequació amb el cano projector, posibilitant d'aquesta manera que tots veisem amb claretat l'exerici de l'adequació.

Aixo es el que ens ha donat aquesta setmana. La propera més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.