diumenge, 25 de novembre de 2012

Pràctiques per part del 21T

Com que ja hem acabat al 21T amb les exposicions, la nostra dinàmica aquesta setmana ha sigut seguir profunditzant en les fixes pendents i que a diari ens repartí Toni.El dilluns era el dia per acabar de veure el full del conegut, per a alguns desconegut, codonyat, de Toni Mestre. Tot un gran de les comunicacions i valencià parlant. 
Vam repasar les activitats on miravem el registre de llengua, les direccions a qui va destinat el text, l'estil i tipus de text i dixi de tot tipus.
Per finalitzar la classe, Toni va recollir els resums del tex que va dir que podiem fer a setmana passada.


El dimecres Toni ja repartí els fulls amb els nostres resums, llàstima que d'un set em baixara a un quatre i mig.
Vaig repasar les meues faltes i per acabar, Toni va explicar el criteri que havia tomat per fer la correció, en part una mica justa.
Després continuem fent activitats del Codonyat, i acabant ja amb el tema.El dijous, últim dia d'aquesta setmana de valencià, vam començar la classe amb un exercisi de l'adequació textual, ja que com l'examen s'aproxima, tenim que treballar en conjunt per resoldre dubtes de tot tipus. Encar que vuic fer un comentari breu per que el meu professor de TIC em va dir que les juntes d'evaluació serien el 19 de desembre, y com que el dia que Toni ens ha posat l'examen tenim 2 examenes més, volia facilitar la proposta d'un camvi de dia ja que el contingut d'aquest examen es molt espés i preferiblement, i per el aprobat del 21T, no vindria mal el canvi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.