diumenge, 18 de novembre de 2012

No més exposicions


Aques dilluns deuríem haber seguit les exposicions dels companys com sempre. Però Pablo (Rocksso conegut per tots) Andy, Sergio  i Raúl van tindre problemes tècnics amb el power point i no van poder fer-la. En conceqüència Toni ens va repartir uns folis en els que es parlava de la dixi. Els va explicar i va manar algunes activitats que es trovaven a un dels folis.


Festa!


El dimecres va a tornar a ser vaga general i ningú va apareixer a classe ni tan sols el professor donant a entendre que secundavem les idees per les quals es va realitzar aquesta o altres simplement van faltar per a no anar-hi i tindre festa. Cada qual sabrà. 
Finalment el dijous els companys que deuríen haver exposat el dilluns ho van fer. Aixó si, no hi havia internet en tot el col.legi així que van fer la seua presentació sense powerpoint.
Ens van parlar de Ausiàs March i Jaume Roig dos dels poetes valencians més importants de la època i van fer un comentari de poemes de cada ú. Després Toni repartí un altre foli de teoria i el vam llegir. Bé aquesta setmana ha sigut altra vegada una setmana curta, ja que s'han produït moltes vagues i festes als dimecres i hem perdut classes. Però aixó sí, els díes que hi tenim classe, els aprofitem.
Fins un altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.