diumenge, 18 de novembre de 2012

La dixi, una vaga i l' ultima exposició.

El dilluns va ser l' ultima exposició, però no es va poder realitzar per culpa d' uns problemes tècnics al power point dels companys Pablo Giménez, Raúl, Sergio Merino i Andy. En conseqüència Toni ens va repartir unes fotocopies que tenia guardades sobre la dixi. En ella Toni ens va explicar que era la dixi, i vam fer algunes activitats.

El dimecres ningú va anar a la escola, per causa de la vaga general. Alguns companys van anar a les manifestacions, altres van aprofitar per a fer esport i altres simplement es van quedar a casa sense fer res.

El dijous vam acabar amb les exposicions de forma definitiva, el treball consistí en parlar de la vida i obres de Jaume Roig i Ausiàs March. Després del treball vam continuar amb l' adequació del textos, aquesta vegada vam veure exemples pràctics amb dos textos. El primer parlava d' una conversa entre dues dones. Es un exemple d' una text en el que s' utilitza el registre col·loquial. A banda d' aixó, hi havia preguntes. El segon text parlava des trastorns endocrins. Es un exemple perfecte del registre científic. D' aquest també hi havia una serie de preguntes.

Fins a la següent setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.