diumenge, 25 de novembre de 2012

Codonyat i més codonyat

Fruita del codony 
El primer dia d' aquesta nova setmana, el dilluns, Toni ens va repartir un full que parlava al voltant del codonyat, un tipus de confitura molt dolça que es fa amb codony. Personalment a mi m' agrada molt i tinc sort de que la meua avia en faça açó. Deixant a banda aquest tema, el text va ser escrit per Toni Mestre, un conegut periodista a València. Vam començar fent algunes activitats del text.Per una altra banda, Toni ens agafà els resums que alguns companys de classe van fer, a mi se'm va oblidar.

El dimecres Toni repartí els resums, i hem va sorprendre que les notes van ser una mica baixetes. Toni explica com ho va corregir i vam continuar corregint i fent activitats sobre el text del codonyat. L' idea principal d' aquest text es la denuncia del poc us del valencià a la nostra comunitat, i la veritat es que te raó.

El dijous Toni ens va explicar el relatiu al pròxim control. El que més hem cridà l' atenció fou les 72 pàgines de l' examen, sembla moltíssim. Aquestes pàgines es troben totes a primer de bat. Per a finalitzar vam fer exercicis d' adequació textual.

un salut a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.