diumenge, 18 de novembre de 2012

Exposicions concloses

Tercera setmana de novembre, dilluns12 - diumenge18.

Aquesta setmana, una volta més, hem donat dos classes solament, el dilluns i el dijous, ja que el dimecres hi havia vaga general.

Dilluns 12: El primer dia de classe d'aquesta setmana li tocava exposar al grup de Sergio Merino, Andy, Pablo Giménez i Raúl. Per problemes tècnics no van poder exposar, i Toni els deixà passar la seua exposició al dijous.

Conclós això, Toni per tal de no perdre la classe, passà a la part teòrica i ens donà uns fulls sobre "La dixi". Va explicar un poquet que era la dixi, i la treballàrem.

Dijous 15: El dijous a la fi, el grup al que li tocava exposar el tenien tot preparat, peró altra vegada els sorgí un problema, aquesta volta amb el PowerPoint. No anava internet, i per tant, van exposar sense el PowerPoint, encara que en la nota si que es reflectia que en-tenien. 

L'exposició va estar molt bé repartida. Dos persones del grup parlaven d'un poeta i les altres dos de l'altre. Dins d'un poeta, un exposava la biografia i l'estil del poeta i l'altre llegia un poema i feia el comentari sobre aquest. Els poetes tractats eren Ausiàs March i Jaume Roig, dos dels millors poetes valencians.

Per a concluir la classe Toni ens donà un full d'adequació amb un text, el títol del qual es "El codonyat". Primer ens va parlar sobre de que podria anar el text, i despres el llegírem.

Aixó es el que ens ha deparat aquesta setmana, fins al cap de setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.