diumenge, 4 de novembre de 2012

Exposicions al 21-T 2.0


El dilluns, primer dia de la setmana, vam continuar amb les exposicions. Li va tocar el torn al tercer grup, format per Hèctor, Sergio i Alex. Va començar amb el treball Hèctor, fent una xicoteta introducció als trobadors i va parlar del principals trobadors catalans. Va continuar Sergio, amb l' anècdota de que se'l va esborrar el power point a classe d' informàtica. Sergio va parlar de les trobaritz, que eren trobadors de sexe femení, però que el masclisme les va obligar a agafar un pseudònim masculí. Alex va tancar l' exposició parlant la llengua i els estils de la llengua trobadoresca. Alex es una miqueta tímid i per això sembla que es va poner molt nerviós, encara que no ho va fer malament. Quan va arribar el moment d'avaluar als companys per part nostra mitjançant la taula que ens va donar Toni, i per part d'aquest, va sorgir gran controvèrsia. Ja que alguns companys li van posar una nota baixa en comparació amb els altres.

El dimecres es l' ultim dia d' aquesta setmana, ja que el dijous es el dia de tots el sants. Vam continuar amb les exposicions. Aquest dia li correspongué al quart grup, format per Victor, Hèctor Z., David Chulià i Anri.
Va començar David parlant de La Comtessa de dia. Va continuar Anri amb Jaufré Rudel. Va continuar Hèctor amb Bernat de Ventadorn i va finalitzar Víctor amb Guillem de Berguedà. En les valoracions va destacar que Carlos posara un 10 a tots, però ho va explicar raonadament amb el que posa a la graella.

Aquí termina la nostra setmana. Fins la següent setmana!!

1 comentari:

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.