diumenge, 4 de novembre de 2012

Exposicions per a variar

Aquesta setmana tenia un dia festiu, el dijous, per tant, l'exposició que tocava fer el dijous passava a fer-se el dimecres.

Dilluns 29: Aquest dia li tocava exposar al grup format per Ramos, Roman i Alex. Aquestos ens van parlar sobre els trobadors catalans  i dels seus estils. Poc més es pot dir avanda de que el Power Point de Ramos va funcionar, el que li va restar un punt en l'exposicio. En llinies generals el varen fer be, al igual que la resta dels companys.

Dimecres 31: En aquesta classe tocava donar classe normal, no fer exposicions, pero com ja he comentat abans el dijous era festa. Aquesta casualitat ba fer que el meu grup (Zaldivar, Chulia i Anri) tinguemer menys temp per a prepara-ho. Ens va vindre apurat, pero a la fi varem arribar a temps. Pel que fa a l'exposició, el temps ens va vindre damunt. Toni va agafar uns minuts del principi de la classe per a explicar un par de coses i aixo ens va quitar bastant temps. L'exposicio la va començar Chulia parlant de La Comtessa de Dia, continuat d'Anri que parlava de Guillem de Berguedà, seguit per Zaldivar amb Jaufre Rodel i jo per ultim amb Bernat de Ventadorn. Mentres l'exposicio avansava jo veia que no em donaria temps a fer la meua exposició. La cosa va vindre justa. Vam acabar les exposicions pero les notes i evaluacions van ser donades un poc depressa i caoticament. Cal destacar les valoracions de Carlos, amb un 10 per als cuatre. Ell va justificar aquestes notes, seguint el guio que ens va donar Toni al començament de les exposicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.