divendres, 2 de novembre de 2012

Experiencies de les exposicions

Setmana : 22/10/2012 - 25/10/2012

Com a entrada d'aquest comentari vull dir que se que esta atrasat i nomes vull fer el comentari ja que se m'havia passat totalment

El dilluns es van començar les exposicions a classe i el primer grup fou el de Pablo, Pedro i Borja.
Van parlar Contextualitzacio historicosocial, l'extincio de la dinastia catalana i la unio dinastica i el segle XV a la corona d'Aaragó.
Objectivamen el seu treball en conjunt fou molt bo pero subjectivament per a mi aquest tema era molt pesat per la qüestiò de les dades historiques ( solament per a mi si per a ells fou un tema interesant bé)
Despres els nostres companys van valorar l'actuacio d'ells amb una rubrica que Tòni donà a alguns i la va comparar amb la seua nota.

El dimecres va ser un dia de descans de les presentacions i Tòni ens donà una enquesta de si utilitzem una guia o una estrategia quan escrivim.

El Dijous van fer la presentació el grup de Carlos, Arantxa i Pablo sobre els poetes arabigavalencians que per a mi es un tema interesant perque mostra com encara que alguns d'aquestos poetes foren exiliats de Valencia en la reconquesta, recordaven i anyoraven la seua Valencia querida.
La presentació va estar molt be al igual que l'altre grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.