diumenge, 18 de novembre de 2012

Exercicis de preparació

12 i 15 de Novembre


Ens trobem ara mateix en l'equador del mes i això es pot reflectir en tots els aspectes de la nostra vida social. L'arribada del fred no és sempre cosa fàcil de portar, i fins i tot l'assistència a classe o les ganes amb les quals enfrontem diversos aspectes es poden veure una mica ''mermats''. Dit açò, cal afrontar-ho tot amb més força si cap en aquest petit mes de classe que ens resta fins a les vacances de Nadal.
Força!

Dilluns.
Fet aquest xicotet incís, cal començar amb l'anàlisi d'aquesta setmana que no ha sigut tan productiva com altres, donada la vaga general del 14N. El primer dia de la setmana hauria d'haver començat amb l'exposició de l'últim grup, format per Pablo Giménez, Sergio Merino, Andy i Raúl, els quals van tindre problemes (no recorde bé de quin tipus), i no van poder fer la seua explicació.
Pura casualitat.

Donava el mateix, ja que el professor ens va repartir uns fulls que detallaven a la perfecció els tipus de dixi i la seua utilització. Una vegada els vam tractar un poc, es va repartir un full amb dos exercicis d'adequació per a repasar allò que havíem parlat sobre aquesta. Vam fer el primer i una part del segon.
Poc més a dir d'aquest dilluns.

Dimecres.
Estava clar que amb la vaga general de dimecres ningú no aniria a classe, fins i tot alguns professors van decidir no fer-ho. Tot i que no vaig assistir a classe, m'agradaria destacar la desvergonyida actuació dels ''antiavalots'', els quals ens estan deixant algunes imatges que diuen molt de la seua forma d'utilitzar els seus privilegis com a autoritats que són.
Terrible.

Dijous.
Rutinari.
Així es com es podria definir aquest darrer dia de la setmana, ja que va ser el més ''paregut'' a la rutina normal que estem portant a la nostra classe de valencià. Els companys que no van poder fer la seua exposició el dilluns van parlar, aquesta vegada sí, sobre Jaume Roig i Ausiàs March, tot i que ho van fer sense power point pels problemes amb l'Internet de l'institut. Van obtindre uns merescuts aprovats.
Merescuts.

Desprès, Toni va explicar un tercer full que ens havia repartit sobre l'adequació, comentant una mica també alguns dels trets principals de l'autor del text imprés al full, Toni Mestre. Així va transcòrrer quasi tota la classe.
Amena, molt amena.

I, com que he vist que cadascun està inserint imatges d'allò que vol, la meua d'aquesta setmana va per Fernando Alonso, el qual es juga quasi tot el mundial de Fòrmula 1 aquesta vesprada a les 20.00. Tota la sort del món per a ell. 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.