dilluns, 12 de novembre de 2012

El 21T tanca la rúbrica i obri pas a l'adequació

Com tots esperàvem, rere el cap de setmana anterior, els comentaris i l'espai "debat" es va quedar tot en l'aire. Per descomptat, Toni hauria de fer una aclaració de tot el succeït en classes anteriors.

Jo personalment estava com ansiós per descobrir com acabaria la situació i si seria un final favorable o pel contrari, desfavorable.

Per fi, arribà el dilluns. De bon matí, cap a l'última hora entre els companys es respirava ambient d'intriga per conèixer el desenvolupament de la classe de valencià.

Com tots els dilluns, ja acostumats, tenim l'hora de valencià a última. Quan vam entrar, vaig notar a Toni una mica distant i tan prompte com ens vam asseure, va començar a parlar per dir-nos que parlaria ell primer per aclarir el ja conegut tema de les rúbriques d'avaluació dels companys al 21T.
Ell va anar punt per punt explicant detalladament tot el sistema, i per suposat aclarint preguntes d'alguns companys.

Això va restar una mica de temps als companys que exposaven, però sens dubte va valer la pena, ja que com conclusió vam decidir que no fariem més rúbriques, tans sons donariem una xicoteta valoració basant-nos en el full de Toni.

Tras aquesta pausa, l'equip de Fany, Andrea, David e Iván van eixir per exposar el seu treball.

Donan't per clar que no tenien molt temps, no més exposaren Fany i Andrea, i així, David e Iván exposaran el següent dia.
Per finalitzar aquest dilluns, Toni va repartir un grapat de fulls sobre l'adequació, i com va dir, la começaríem a treballar en aquests dies.

El dimecres, no més arribar, David i Iván ja prepararen el seu Power on terminarien de desplegar l'informació del seu treball.
Una vegada acabat, continuarem la dinàmica en Toni comentant i donant-li sentit als fulls de l'adequació. Això es com ja he comentat en posts anteriors, una dinàmica de descans entre una exposició i un altra.

Per al dijous, arribàvem cap a altra exposició, aquesta vegada era el torn del grup format per Laura, Melannie i Silvia. El seu temari era la literatura del segle XV, i no va ser molt extens, tal vegada i com diu Silvia en el seu post setmanal, millor curtet i sense sensació d'avorriment, que llarg amb massa informació i que ningú entenga el contingut.

Apurant la classe, vam traure el full de l'adequació per finalitzar un exercici que consistia en una graella, on hi havia que agrupar en àmbits i tipus les situacions variades.

No vuic acomiadar el meu post sense fer un breu comentari del mon que més m'agrada: el motociclisme. 


On aquest cap de setmana, a Cheste, en la Foia de Bunyol, s'ha celebrat la trobada davant de milers d'aficionats i per descontat, les tres grans categories, Moto3, Moto2 i Motogp.
Ens han oferit imatges com aquestes...

Fins el cap de setmana que ve, gaudiu de la pluja que cau sobre la Comunitat Valenciana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.