diumenge, 11 de novembre de 2012

Conclusions del debat.

Bé, aquesta setmana ha sigut massa interessant, per les exposicions i per la conclusió final del debat que portem dues setmanes.

El primer dia de classe, Toni va començar la classe aclarint les coses sobre el comentari de Carlos, després que ell va aclarir tot el que es relacionava amb aquest comentari i valoració de l'exposició van fer una votació per a veure què anàvem a fer amb la rúbrica i les valoracions als companys. Vam decidir que podíem continuar treballant de la mateixa forma, però que la nota que nosaltres posem als companys Toni no la tindria en compte, és a dir, la nostra nota que posem als companys, serveix sols com a opinió. Després d'aclarir tot aquest tema van començar les nostres companyes Fany i Andrea a fer la seua exposició, molt interessant.

El segon dia, no van parlar res del tema de les rúbriques, i tot això, es van dedicar exclusivament a fer l'exposició els nostres companys David i Ivan, després de la seua exposició en la qual el van fer molt bé Toni ens va donar un full amb dues activitats molt interessants sobre el llenguatge.

Per a finalitzar la setmana, l'últim dia van començar la classe amb més exposicions, va ser el torn de Laura, Melanie i Silvia, després d'aquesta exposició en la qual Silvia va traure un 10 van corregir el full que ens va donar Toni l'altre dia. I això va ser tot el que hem fet en aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.