diumenge, 18 de novembre de 2012

Comença al 21T la primera etapa d'estudi a fons

Aquesta setmana, una vegada més, no tenim classe el dimecres, just el dia que tenim valencià a últim hora. El motiu de la 'no assistència' del 21T es la vaga general convocada el passat 14 de novembre.Per començar, el dilluns a classe es presentaria l'últim treball de exposició, però per causes que encara no coneix, supose que per el power point o per que encara no estaba acabat, no van exposar els companys Pablo Rocksso, Sergi Merino, Raul i Andy. Per tant, ja que no hauria tasca per fer, Toni repartí els fulls de la dixi amb els tipus de dixi, la modalització i les seues marques, la polifonia i el discurs citat, i per acabar la impersonalitat. Els va explicar a gran trets i ferem activitats d'aquest.
Per acabar la setmana, el dijous després del pati, quan vaig entrar a classe ja estaba l'equip de treball preparant l'ordinador per fer l'exposiciò sobre el període de vida de Jaume Roig i de Ausiàs March. En ell es parlà de la biografía d'ambdós i es va profundir en l'obra de L'espill o Llibre de les Dones de Jaume Roig. 


Tras finalitzar les exposicions definitivament, el 21T junt a Toni, va continuar la dinàmica explicant l'adequació dels textos, i practicant conjuntament fent exercisis on posar a prova les nostres capacitats. Què millor que els dos exemples de una conversa col·loquial a un bar, i un oposat, un text científic-tècnic?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.