diumenge, 11 de novembre de 2012

Adequació

5 - 8 de novembre

Dilluns

Arribava novembre.
Tot una mica rebolicat.

Començava la primera ''setmana'' d'aquest mes amb l'ambient una mica enrarit. Abans de continuar amb les exposicions, Toni va voler aclarir tot l'embolic que s'havia format al voltant de la utilització de les rúbriques. Una vegada va argumentar les raons per les quals fem ús d'aquesta i la importància d'utilitzar-la, cadascú era lliure de fer amb aquesta allò que volguera.

Una majoria no volia utilitzar-la.
No passa res, assumpte tancat.

En el temps que va proseguir a l'aclaració, les nostres companyes Fany i Andrea van començar amb la seua exposició. Ambdues ho van fer ben bé, en la tònica habitual que estan seguint (la majoria) d'aquestes.

Continuem.

Dimecres

Es va proseguir amb la continuació de l'exposició que encara no havia finalitzat. Els companys David i Ivan van exposar-nos allò que s'havien preparat.

També en la tònica habitual.

La resta de la classe la vam dedicar a l'explicació i correcció del full d'adequació que Toni ens havia repartit el darrer día. Concretament, vam tractar l'apartat del ''Canal'', una part important en la transmissió dels textos, ja que es el mitjà en què es produeix el missatge.
 
Mai no resulta malament fer un repàs de tot açò.

Vam corregir tambè l'activitat que corresponia a aquesta part de l'explicació, analitant, per exemple, una conversació de tres amics en un bar, o una al Messenger.

Interessant.

Dijous

Arribàrem, una vegada més, a la darrera classe de la setmana.

Es respirava tranquil·litat.
Calma.

Tocava, doncs, una de les darreres exposicions que anem a fer. Aquesta vegada, els integrants eren un grup completament femení, amb Silvia, Laura i Melannie. La seua exposició tambè va ser bona i, vaja, cal destacar el 10 que es va emportar Silvia, ben merescut, per cert.

Molt merescut.

I per als últims minuts de classe de valencià de la setmana, vam continuar amb l'anàlisi del full d'adequació, parlant aquesta vegada una mica més de l'àmbit d'ús i de la intenció comunicativa, una activitat que es va fer amena.

Açò és tot.
Adéu.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.