diumenge, 25 de novembre de 2012

72 pàgines? Sí, és possible.

19 - 22 de Novembre.Dilluns.
 

No resta molt de temps per a la fi de Novembre, i és d'ara en davant quan hem de fer un esforç major que després ens recompensarà. Aquest primer dia de la setmana vam treballar el text ''El Codonyat'' de Toni Mestre, el qual tracta una crítica a l'ús del valencià, per part dels mateixos valencians. Vam dedicar la major part de la classe a treballar les primeres activitats del full, i a la entrega dels resums que Toni havia manat el darrer dijous i que, sense voler, vaig oblidar fer. 
Un despit per la meua part. 

Dimecres.
 

El fet mes destacat del dimecres va ser l'entrega dels resums que Toni havia manat sobre el text del codonyat. Hi havia notes diferents per a l'agrat de tots. Vam continuar treballant les activitats del text, al mateix temps que Toni donà alguns consells per a l'elaboració dels resums d'ara en davant. 
Suau.
Un dimecres molt suau.

Dijous.


Va ser entrar a classe i rebre la notícia de l'exàmen que serà el proper dimecres, 5 de decembre. I no és qualsevol cosa, aquest exàmen, ja que són necessaries unes 72 pàgines de lliteratura, d'entre les elaborades per tots els grups de batxillerat, per a estudiar-lo. No és tarea fàcil, segur, però jo pense que estem acostumats a coses encara pitjors, i ho farem.
 

I tant que ho farem.
 

La resta de la classe Toni va repartir-nos un altre text d'adequació, i després de llegir-lo i comentar algunes paraules que no semblaven estar molt clares, tenim la tarea de fer un resum d'entre 70 i 90 paraules per a aquest dilluns. El meu, concretament, m'ha portat unes 88 paraules, però pense que està bé.  
No ho sé.

Vull deixar-vos amb una imatge del Benicadell, la muntanya (que he pogut pujar dues vegades) que es troba al costat del meu poble, Beniatjar, al que he anat aquest cap de setmana, i en la qual ha esdevingut un accident al qual ha mort un home.
 

Trist.
Força.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.