diumenge, 28 d’octubre de 2012

Una exposició no és qualsevol cosa. 22 - 25 d'octubrePuc dir això ja que aquesta setmana hem aprés les característiques principals que una bona exposició hauria de tindre.
Exposar no és qualsevol cosa i si no, que li ho diguen al 21T.

Dilluns.
Ens trobem ja plenament en la rutina del curs, o això vaig poder observar a l'hora de preparar la meua primera exposició. Amb tant d'estudi, hi ha menys temps per a fer-ho tot.

Batxillerat, ningú no va dir que fóra fàcil. 
Hora d'exposar.

Arribàrem a classe el meu grup (Pablo, Pere, Borja) i la resta de companys, i desprès que Toni explicara una mica, vam començar a parlar.

Contextualització historicocultural.
Compromís de Casp.
Unió dinàstica.

Cadascun vam fer la nostra explicació detallada sobre el punt que ens tocava, mentre la resta de companys prenien apunts de tot allò que consideraven com a ''idees principals''. Toni ens va felicitar, al mateix temps que ens va fer algunes recomanacions.

Nervis, però tot és superable.

Dimecres.

Descans.
Intermedi.
Així es podria considerar el segon día de la setmana. Vam analitzar una mica l'enquesta que Toni ens havia donat la darrera classe, de manera que poguérem vore d'una forma molt general si preparem la redacció i escrivim correctament a l'hora d'elaborar un text. Crec que vaig estar més o menys encertat en quasi totes les preguntes, tot i que això no siga molt predictiu.
També vam fer un ''stop'' en els conceptes de l'adequació, la coherència i la cohesió, els quals Toni va diferenciar perquè els poguérem entendre, i va explicar alguns trucs a fi que els nostres textos siguen d'allò més perfeccionats quant a la redacció.

Importants.
Conceptes molt importants.

Dijous.
Una nova exposició.
Poetes arabigovalencians.

Els companys (Arantxa, Pablo, Carles) van desenvolupar les vides d'aquestos poetes i van fer cadascun un comentari d'un dels poemes del seu autor.

Una rúbrica, una valoració.

Allò ens vam dedicar a fer la resta de companys,  avaluar les exposicions segons una graella amb diversos punts, com la correcció lèxica, pronúncia, memorització o informació bàsica destacada.

Bon treball.
El seu treball.

3 comentaris:

  1. No sé perquè desprès de ''Així es podria considerar'' la lletra es fa més gran. He provat a modificar-la amb la vista prèvia, cambiant els tipus de lletra, la negreta, etc. però sempre torna a possar-se així. No ho entenc.

    ResponElimina
  2. Els diferents tipus de lletra que té el teu escrit es deuen al fet que quan es copia de word o open office el text sol traslladar-se també el tipus de lletra (la Font) i de vegades no es pot modificar perquè està en codi HTML. Et recomane que la pròxima vegada que copies i apegues text, l'apegues després de clicar sobre el quadre d'escriptura del blog, en la pestanya HTML, i de nou cliques en la pestanya REDACTA per a canviar als formats de les lletres del blog. És un problema tècnic habitual quan es copien fragments d'un lloc i s'apeguen al blog. El teu escrit s'arregla però agafa temps. Deixa'l de moment.

    ResponElimina
  3. Bé, gràcies per l'aclaració. He d'aclarir que allò que he fet és copiar el meu escrit en un bloc de notes per si de cas el perdia, per tindre'n una copia guardada, no ho he preparat en word o open office ni res. Tot i això, si ho torne a fer, seguiré els passos que m'has recomanat.

    ResponElimina

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.