diumenge, 7 d’octubre de 2012

Tercera setmana de curs...

Bé ja hem acabat la tercera setmana de curs. En aquesta setmana, les classes de valencià han sigut més interessants que el altres dies però per a mi personal ment se m'ha fet un poc pesat.

  • El primer dia de classe, vam acabar de treballar amb el famós full del poema eròtic, però aquesta vegada vam estudiar la comtessa de Dia, un poema que tractava sobre una dona casada però tenia un amant i vam descobrir a classe que aquesta dona va fer una petició a l'amant perquè matara o se n'anara amb ella de tal forma que el marit es quedara sols.

  • El segon dia, vam formar grups de 3 - 4 persones i vam començar a treballar un poema en grups responent a una serie de preguntes. Això de treballar en grups ho veig bé, però és una mica difícil perquè en el llibre de Les veus del temps  hi ha moltes obres que no estan escrites en valencià modern.
  • Per a finalitzar la setmana la tercera classe Toni ens va donar un full amb nou treballs per tal que férem grups i els exposem les setmanes pròximes. El meu grup i jo parlarem sobre les trobairitz, el trobadors catalans i l'estil i gènere de la poesia trobadoresca.
Això és tot el que hem fet aquesta setmana a classe de valencià. La setmana pròxima és mes curta, que bé!, tenim dos dies de festa. I de segur que fem coses importants a classe de valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.