diumenge, 7 d’octubre de 2012

Setmana plena de poemesAquesta setmana, el dilluns vam començar donant els últims retocs al poema que vam tractar la setmana passada, El viatge de les mans, però no va ser massa.

Una vegada finalitzat, començàrem un nou poema anomenat "Tinc un desfici, ai, inclement" de la Comtessa de Dia. L’argument em va semblar molt interessant ja que per una part  l’escriptor era una dona, i per altra, el tema tractava un amor adúlter, crec que no molt apropiat en eixa època però sí molt comú.

El dimecres tocava un altre poema, aquest d’Ausiàs March. Per analitzar-lo vam fer grups de tres o quatre persones. El vam llegir detingudament i vam arribar a la conclusió que es tractava d’un amor pur, res a vore amb els vists anteriorment, que eren uns amors més apassionats. Com que moltes d’aquestes obres no estan escrites en valencià modern, hem de llegir sempre una altra vegada la versió adaptada per acabar de comprendre'l, ja que es una mica difícil fer-ho llegint directament l’original. Almenys és una forma de llegir-lo dues vegades, com sempre es recomana.

L’últim dia, el dijous, vam repartir-nos els treballs entre el grups que vam formar a classe. Un treball que farem a través d’internet. Cadascú triava el tema que més li agradava, encara que cap pareixia molt atractiu, fer el treball ens farà interessar-nos més pel tema.  Toni ens explicarà la setmana que ve com funcionarà l’elaboració dels treballs i la data d’exposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.