diumenge, 14 d’octubre de 2012

Setmana de prova

Aquesta semana va ser més curta, però encara que tinguérem festa dos dies, no vam perdre cap classe de valencià. Així és que vam avançar.


El dilluns, vam treballar la misogínia a través de l’Espill de Jaume Roig. Vam llegir i treballar un text en el qual l’autor s’expressava amb repulsió al parlar de la seua pròpia dona. Pot ser confús ja que no es comprén com eixe home pot continuar amb una dona així tal i com ell la descriu.


El dimecres, Toni ens va explicar què fariem al dijous. Es tractava d’una prova en què expressariem la nostra opinió sobre els poemes ja treballats anteriorment. Com una redacció, ja que un dels objectius d’aquest curs es agafar pràctica a l’hora d’escriure en valencià. També vam veure el poema de "La balada de la Garsa i l'Esmerla". L’autor demana l’atenció d’una dona a través de la història de dos aus, la garsa i l’esmerla.

El dijous, l’últim dia de la setmana, vam acabar fent la prova. Toni ens va donar el full amb les instruccions a seguir a l’hora d’elaborar el nostre escrit. Haviem de seleccionar tres poemes com a mínim i analitzar-los donant d’alguna forma la nostra opinió. L’escrit tenia que ser com a màxim de 500 paraules, però Toni va dir que no ens preocuparem per la llargaria del text. Si calia el repetiriem  per tal de millorar la nostra expressió.


Al cap i a la fi la setmana no ha estat tan malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.