diumenge, 14 d’octubre de 2012

SETMANA DE COMENTARI


Aquest dilluns arrivàrem a classe i comentàrem breument el poema tractat amb anterioritat. També el professor va parlar una mica la prova que tendríem el dijous.


El dimecres vam llegir opinar i parlar del poema “La balada de la garsa i l'esmerla”. Aquest parla d'un home que patix per una dona que no li correspon el seu amor. L'home desesperat només vol de la dona una mirada amb la qual s'enamore d'ell i conega tot l'amor que li professa. També li parla de que si ell mor, ella serà la culpable i després es donarà comte de tot l'amor que li tenia però serà massa tard. 
Després Toni ens va explicar la prova del dia següent. Tractava de quatre parts on devíem escriure i opinar sobre els poemes que havíem llegit a classe. No feia falta fer-lo de tots, si en volies podies però no era necessari. L'amplitud devia de ser d'uns 500 caràcters i tindríem uns cinquanta minuts per a fer-ho.
Per últim el dijous en arribar a classe Toni ens repartí dos folis en blanc un per a fer-nos un esquema i apuntar coses, l'altre per a fer el comentari dels poemes. A més també va repartir una espècie d'instruccions per a saber com fer-ho.
Com que era el primer que feiem jo en concret no sé si el vaig fer bé o mal. El temps va ser escàs però de segur que questa experiència ens farà aprendre i fer-ho molt millor una pròxima.
Ja veurem com han eixit. Fins la pròxima setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.