diumenge, 21 d’octubre de 2012

Setmana contra el sistema.

Aquesta setmana va ser una setmana de vaga, això vol dir que únicament el dilluns vam anar tots a la classe de valencià.

El dilluns Toni ens va dir les notes dels comentaris de text, i ens va dir que es va quedar molt sorprenguí quan es va donar compte que érem una classe que no cometia moltes faltes d´ortografia. Després va explicar una miqueta com fer l´exposició i el mètode que tindríem que utilitzar per realitzar-lo.

 El dimecres vam organitzar tota la classe  per a fer un únic dia de vaga, i pedrer les mínimes classe possibles ja que estem en primer de bachillerat i tot compta.

El dijous també era dia de vaga però molts de nosaltres vam anar a classe. Toni ja havia acabat de corregir els comentaris i els va repartir, també va expossar a la classe les faltes més comuns i una bona manera de    solucionar-les. Després el nostre company Borja va eixir a controlar l´ordinador i va mostrar a la resta de la classe am ajuda de Toni com funcionaba "Google Drive" que és el sistema que utilitzarem per treballar en linea amb els companys.

Segurament açó serà una forma molt interessant d´utilitzar internet per treballar en linea i que tindriem que utilitzar amb més freqüencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.