diumenge, 7 d’octubre de 2012

Setmana comentant poemes d'amor un poc desfasats

En aquesta setmana ens hem centrat en l'anàlisi de poemes tant individualment com per grups. Vàrem comentar el poema de La Comtessa de Dia que ens parlaba de l'adulteri y l'infedelitat de ella cap al seu home volent anarse amb el seu amant ( al qual, clarament, va dirijit el poema ) y com ella li demostra amb paraules tot el que ella vol per als dos, com si le fera un oferiment.
 L'altre poema que vam comentar, aquesta vegada treballant per grups, va ser un d'Ausias March. En aquest text veïem un amor mes pur, mes romàntic pero encara que ell esta casat amb la seua amada ell parla de com es dona compte de que ella ja no sent res y que no enten el per que de aixó y de com ya no te esperança alguna de tornar a enamorar la y que ja no amarà a ninguna mes.
 Varem fer també els grups del treball que hem te esposar d'así a unes semanes y que tractara de que cada grup s'encarregarà de treballar un tema en concret repartint-se el treball entre ells, tot aixó amb el tema general dels poemes, els seus autors y la epoca hitorica en la que ens trobarem cada un.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.