diumenge, 7 d’octubre de 2012

SEGONA SETMANA.


Dilluns 1: Aquesta es la primera classe d’aquesta setmana. En aquesta classe Toni ens explica detalladament el que restava saber del portfoli del 21T. Ademés varem debatre el percentatge que es deuria restar a la nota de un treball si aquest s’entregava amb retràs. Varem decidir que el percentatge seria del 30%; jo crec que es un poc exagerat, però en fi.  Al final de la classe Toni ens va donar un text per tal de que el resumirem.
Dimecres 3: En aquesta classe li varem donar al professor el resum del text. Desprès varem dedicar la classe a llegir i comentar un poema del poeta arabigovalencia Ibn Khafaja d’Alzira, titulat el viatge de les mans. Aquest poema es molt eròtic i va causar moltes rialles a la classe. I es clar un poema que tenia versos com aquestos: “vaig estrènyer contra mi aqueix sabre desembeinat” o “ Tremolava el tamarit davant les meues carícies”, ja podeu figurar-vos el que pels nostres caps passava.
Dijous 4: Aquesta es l’ultima classe de valencià de la setmana, i es fa pesadíssima, ja que el cap de setmana es prop i l’ institut es fa pesadíssim. En aquesta classe  ens agrupen en grups per a fer un treball sobre diversos autors i estils.
Be, això es tot el que em treballat aquesta setmana a la classe de valencià amb Toni. Ara toca descansar i la setmana que be tornarem a la marxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.