diumenge, 28 d’octubre de 2012

Primera setmana d'exposicions

Dilluns 22 d' octubre de 2012

És el primer dia d'exposició. Tocava al primer grup, del qual jo era integrant. Vaig estar tot el dia anterior fent el treball i el dilluns era el dia més difícil. Començava a exposar jo. Vam parlar de la contextualització historicocultural. El meu apartat parlava sobre els antecedents històrics de la península abans de la formació dels primers regnes cristians. El segon apartat tractava dels inicis d'un estat ( la Corona d' Aragó). Incloïa les primeres conquestes petites. El tercer apartat parlava de les grans conquestes de la Corona, per part de Jaume I i els seus descendents. 

El segon apartat el va fer el meu company Pablo. Tractava de l'extinció de la dinastia catalana i el Compromís de Casp.

El tercer apartat, a carrec de Borja, parlava de La unió dinàstica i el segle XV a la Corona d' Aragó.

Toni ens va dir que el treball no estava malamanet per a ser el primer, ja que ser el primer sempre és molt difícil, perquè has de ser tu el que pren la iniciativa, però l'avantatge és que ja no ens tenim que preocupar per l' exposició.

Dimecres 24 d' octubre de 2012

Aquest dia no vam fer cap exposició. Toni ens va parlar de la dinàmica del curs i ens va donar uns fulls amb un qüestionari de com fem els textos, amb diverses instruccions per a construir-los. Sembla molt útil tot el que es una ajuda quan hi ha que fer una feina.

Dijous 25 d' Octubre de 2012

Vam continuar amb les exposicions. Tocava al segon grup, format per Arantxa, Pablo i Carlos.
Toni ens va dar un full amb unes instruccions per a puntuar als companys. El full tenia una taula amb diversos aspectes que  hi havia que puntuar de 0 a 2 com eren 5 podies traure com molt un 10, encara que no es la nota total, es una xicoteta part.

Els seu treball parlava sobre els poetes arabigovalencians. Tots els poetes anaven amb un comentari d' un poema seu. Els poetes eren Ibn Khafaja d' Alzira, Al-Russafí de València i Ibn al-Abbar de València.


Fins la setmana pròxima! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.