diumenge, 28 d’octubre de 2012

Preparats per a exposar

A aquesta setmana ens hem dedicat majoritàriament a fer exposicions.

-El dilluns vam començar, i els pioner van ser Pablo, Borja i Pere, no van fer presentació PowerPoint però fins i tot els va eixir una presentació quasi perfecta sobre el context historicultural de l´época. Va ser una presentació molt teòrica en la qual nosaltres teníem que prendre notes i apunts per a l´hora de posar-nos a estudiar tindre mes facilitats. Una vegada va acabar la presentació Toni va repartit a tots els alumnes de la classe un full amb les pautes per fer un comentari de text.

- El dimecres vam començar a opinar i a dialogar sobre la fulla que ens donà i vam saber l´importancia que te l´adecuació, la cohessió i la coherencia quan fem un text.


- El dijous per acabar les classes de valencià durant la setmana va tindre un altra presentació, però aquesta vegada la vam fer els meus companys Carles, Arantxa i Pablo sobre els poetes arabigovalencians, aquesta vegada si que van fer un PowerPoint per exposar les idees principals i per això es va fer més amena i entretinguda. Toni repartí al alguns companys un full per calificar a cada component del grup mitjançant uns criteris, després de tot resultà que nosaltres ens exigim molt i posem una qualificacció mes baixa de la que realment ens mereixem.

Això de fer exposicions resulta entretingut i és una bona forma de prendre apunts mirant al control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.