diumenge, 14 d’octubre de 2012

La setmana de la prova

Encara que esta setmana hi han hagut dos dies de festa hem tingut totes les classes de valencià.
Al primer dia de classe vam lleguir el poema "El llibre de les dones" on es comentava de forma comica la relació d'un home y d'una dona. Més tarde ens vam possar a fer les respectives activitats relacionades amb aquest poema y mentrestant Toni ens va explicar el que fariem al dijous, que seria una proba en la que tendriem que fer un comentari sobre tots els poemes que hem lleguit fins ara.

A la següent classe que vam tindre, Toni va tornar a explicar lo de la prova i va dir que no feia falta comentar tots els poemes sino que amb tres o quatre hi havia prou. Aquest mateix dia també vam llegir "La balada de la garsa i l'esmarla" on es contava l'història d'un home que està enamorat d'una dona però aquesta no el correspon de la mateixa manera i aquest com que intente donar-li pena per a que la dona estiga amb ell. Després vam fer un breu resum sobre el poema.

Garsa

Va arribar el dijous i era l'hora de fer la prova sobre els poemes que haviem llegit fins ara. Per a començar Toni ens va repartir un full on possava tot el que teniem que fer y com el teneiem que fer. La prova constava de quatre parts on teniem que fer un comentari de alguns del poemes que haviem llegit, tambè podiem possar que ens havia agradat més i examples de metàfores, etc....  Per últim hi havia que possar que cosa havien aprengut sobre els poemes de l'edat mitjana. Vam tenir tota la classe per a fer aquesta prova , però inclús així ens va faltar un poquet de temps. Toni ens va dir que no ens preocuparem que no feia falta que tinguera 500 paraules com deia al full que ens va donar. Si no recorde malament a mi em va ocupar unes 400 paraules.
Com que mai he fet una proba d'este tipus, no tinc ni idea de com m'haurà eixit, només ens queda esperar que ens ho diga Toni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.