dilluns, 29 d’octubre de 2012

Exposicions i més exposicions

Aquesta setmana va ser la primera en la qual es van fer exposicions.

Dilluns 22: Toni va fer una xicoteta introducció per a començar l'etapa d'exposicions, que bàsicament es basa en: Utilitzarem el dilluns i el dijous de cada setmana per a fer les exposicions. Per a trencar el gel en el tema de les exposicions vam començar el grup format per Pedro, Borja i Pablo, els quals ens parlarem de la Contextualizació Historicocultural. Cal comentar que era la primera presentació i que no vam fer ús del PowerPoint, els va eixir una presentació prou bona. Una vegada conclosa l'exposició Toni ens va repartir uns fulls.

Dimecres 24: Va començar la classe, i Toni ens demanà que traguérem els fulls que ens donà el dia anterior. Es tractava d'un tipus d'enquesta en la que devíem elegir unes opcions que de manera general explicavem com feiem la preparació, l'organitzacio... sobre un text. 

Dijous 25: Un altre dia d'exposició i Toni torna a fer una xicoteta introducció. Aquesta vegada es tractava del grup compost per Carlos, Pablo i Arantxa. Ens vam parlar dels poetes arabigovalencians i aquesta vegada amb PowerPoint. Toni ens va repartir un full amb instruccions per a poder puntuar d'una manera objectiva el treball dels companys. Jo vaig posar una nota a cadascú per d'amunt del que li va posar la resta de la classe. Vaig posar un 6, un 8 i un 10 respectivament, pero les notes definitives vam ser 5, 7 i 9 o 10. Per a traure la nota Toni feia la mitjana entre la seua nota i la de un dels companys que havia puntuat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.