diumenge, 14 d’octubre de 2012

Garsa i Esmerla

Dilluns 8 d' octubre de 2012

El dia va ser molt tranquil, Toni ens va parlar d'una prova que fariem el darrer dia de la setmana, un comentari sobre els poemes que hem tractat fins ara. No era obligatori fer-ho de tots els poemes que haviem fet, la qual cosa hem va alegrar molt.

En la darrera part de la classe vam parlar i comentar el llibre Espill o llibre de les dones, de Jaume Roig. Aquest llibre parla de la dona de una forma molt despectiva, anomenada misogínia. Aquest poema es centrava en les costums higièniques de la dona en eixa època. El poeta feia referencia a coses tan precaries com que la dona no es dutxava, i altres com que quan dormia roncava com un porc.

Dimecres 10 d' Octubre de 2012

exemplar de garsa blanca Vam parlar d' una forma mes detallada del que fariem el dijous, Toni ens va explicar que valdria un punt de la nota final, que hauria de tindre una extensió de 500 paraules i va resoldre les nostres dubtes al voltant d' aquesta activitat. Mes tard vam començar a treballar el darrer poema, anomenat La balada de la garsa i l' esmerla. En aquest poema s' utilitza la figura de una garsa, un ocell paregut a un flamenc, per a referir-se a la dona, i d' una esmerla per a l' home, similar a un corb, peró amb el bec taronja. El poema tracta d' un home que no pot viure sense el amor d' una dona i com aquest no es correspost, tan sols demana una mirada seua.

Dijous 11 d' Octubre de 2012

El darrer dia de la setmana ha arribat.  Hem trobava una miqueta nerviós perque no havia fet mai una cosa similar. Va començar el temps, i hem vaig posar a escriure de les tres poesies que havia excogit, El primer va ser el viatge de les mans, el segon el espill o llibre de les dones i el darrer la balada sobre la garsa i l' esmerla, perque el tenia recent i aixo era una venteja. Va transcorre el temps i no arribava a les 500 paraules, menys mal que Toni ens va dir que podiem fer-ho de menys, perque no donava temps.

Aixó es tot, gaudiu de la setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.