diumenge, 7 d’octubre de 2012

L`edat mitjana

Dilluns, 1 d'octubre

Ja és una nova setmana de institut, aquest dia Toni en va preguntar com van anar les primeres entrades al portfoli, i ens va preguntar a cadascun si havien fet la feïna . Hi havia algun que no la havien fet per diversos motius,  el mes freqüent era que no hi eren invitats al blog, ja perque la seua direcció de e-mail es trobava mal escrita o perque no els havia arribat res. Vam continuar amb la classe, llegint els poemes i comentant diferents aspectes.


Dimecres, 3 d´octubre

Vam començar a treballar amb els poemes, el següent poema s´anomenava: Tinc un desfici, ai inclement  Es un poema amorós contat des de la perspectiva de la dona. Abans de començar a fer les activitats vam preguntes a Toni al voltant del vocabulari del  poema, mes tard ens vam dividir en grups per a fer la tasca. A mi m´ agrada fer la feina per grups, ja que es molt mes ràpid i divertit. També vam llegir uns quants poemes en provençal  que era la llengua que s' emprava antigament a la Corona d' Aragó, aixi com el galaico-portuguès a la resta de la península.


Dijous, 4 d`octubre

El darrer dia de la setmana, vam decidir el grups per a fer un treball de valencià, que en conjunt amb la resta de treballs dels companys de classe formava el nostre llibre de text. Hi havia diversos temes per a escollir, segons com fóra de nombrós el nostre grup. Jo amb els meus companys de grup, després de reflexionar una estona, vam collir rl primer treball, que no conté ningú tipus de comentari, a que principalment es tot contrxt històric de la poesia medieval. La meua reflexió sobre la setmana es que ha passat tota de golp, s´ha fet molt curteta, i aixo es el millor que pot passar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.