diumenge, 7 d’octubre de 2012

Continuem amb el treball

    El dilluns vam acabar amb l´analisi del poema del "Viatge de les mans", només acabar amb aquest Toni ens va dir que començarem amb la comtessa de Dia, en aquest poema es descriu la història de una dona que viu a l´Edat Mitjana i te un amant amb les conseqüències que açò conlleva a aquesta època i li proposa al seu amant que s´escapen els dos sols.
    El dimecres ens vam posar en grups de 3 ó 4 persones per a llegir un poema i treballar amb ell en grup per a cooperar, vam llegir un poema que deia la llegenda del cor menjat, una dona donava de menjar el cor de la víctima a la persona que li havia fusilat i despres d´açó es deixà caure pel balcó.
    A l´últim dia de valencià de la setmana Toni ens va repartir un full amb els diversos temes que podríem exposar a una presentació Power Point que no te que durar mes de 4 ó 5 minuts. Nosaltres érem un grup de 4 persones i farem el punt nombre sis, pareix un bon tema per exposar. Després llerigem un fragment    d´Ausias March que una vegada llegit tendríem que fer els exercicis corresponents a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.