divendres, 5 d’octubre de 2012

Amb la lírica i el comentari crític

No estem tenint massa temps per a abordar amb tranquil·litat els poemes que duem entre mans. Les posades en comú són una mica curtes i accidentades perquè enmig expliquem altres assumptes també d'interés, com ara organitzar-nos els temes de literatura per a exposar les setmanes pròximes. 
Dilluns vinent, respondrem les preguntes que portareu fetes de casa al voltant del fragment de l'Espill, de Jaume Roig i llegirem el poema de Corella: La balada de la garsa i l'esmerla, per a treballar-lo individualment. Dimecres recapitularem amb la lírica i prepararem les anotacions per a fer dijous el comentari crític dels sis poemes com si d'un control es tractara.

Convé, doncs, que reviseu les anotacions que esteu prenent sobre tots els poemes. En cas que no hàgeu pres cap nota dels comentaris i interpretacions que n'heu fet, serà molt necessari que rellegiu els poemes amb atenció i contesteu les principals preguntes que dirigeixen el comentari dels poemes. Açò us facilitarà molt la feina per a redactar el comentari crític del proper dijous. Bon cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.