dilluns, 1 d’octubre de 2012

Acaba la segona setmana de classe

El primer dia de la setmana Toni ens va ensenyar l'espai virtual en què treballaríem i ens va donar consells de com utilitzar-ho i presentar-ho. Va mostrar-nos les entrades que ja van fer els nostres companys un parell de dies abans. Ens va guiar segons com volia l'explicació del contingut i va afegir que posàrem una fotografia.

L'endemà ens va entregar un full amb les normes que s'aplicarien en classe, però abans havíem de decidir quines normes es modificarien, quines es llevarien i quines altres es quedarien tal com estaven. Després d'un xicotet debat sobre una d'aquestes normes vàrem decidir llevar dos o tres evidents i deixar quasi totes les altres tal com estaven. Finalitzat aquest tema Toni ens va invitar a llegir un text entre tots i realitzar un resum subratllant les idees principals i les més importants, pareixia fàcil però no ho era.

El dia següent, va ser molt entretingut ja que Toni ens va donar un full amb un curiós poema ''EL VIATGE DE LES MANS'' el qual donà lloc a molts moments divertits i altres compromesos. A continuació, després de llegir el poema vàrem iniciar el seu comentari on cadascun donà la seua opinió i entre tots aportàrem observacions generals.


 Aquest poema va resultar apassionant, sensual i eròtic, i encara que van sorgir les rialles entre els companys, espere que a poc a poc anem donant-nos compte que un text així no és motiu de rialla, sinó una expressió de sentiments íntims.

1 comentari:

  1. Laura, estimada companya, encara que només tens una entrada, rebosa estil, sensibilitat i emoció. Gràcies per compartir tanta bellesa

    ResponElimina

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.