diumenge, 30 de setembre de 2012

Segona setmana

Setmana del 24 al 28 de setembreEl primer dia de la setmana, el nostre professor, Antoni de la Torre, ens va ensenyar el blog de la nostra assignatura i el que utilitzarem al llarg del curs, també ens va ensenyar com podem redactar en el blog, ens va mostrar el el wiki i el nostre portafoli.

El segon dia de classe, començàrem amb un xicotet debat sobre les normes de classe, les quals havíem de modificar (si era necessari) . Algunes d'elles van causar controvèrsia en els alumnes ja que alguns no estaven molt d'acord. El decàleg em va paréixer útil per a conéixer el funcionament de la nostra asigantura. Després d'este xicotet debat, el professor ens va entregar un full amb un text, el nostre deure per al pròxim dia era resumir-ho amb un límit de paraules. Açò em va paréixer una manera magnífica d'aprendre a fer resums.

El tercer dia de classe i l'últim de la setmana, ens dedicàrem a analitzar un poema anomenat 'El viatge de les mans' d'Ibn khafaja d'Alzira. Comencem aclarint el significat d'algunes paraules, després havíem d'esbrinar el sentit del poema i continuem analitzant el text buscant algunes metàfores.

La setmana que ve continuarem analitzant algun poema però esta vegada en grups i amb el llibre de lectura que hem de portar i de llegir anomenat 'Les veus del temps'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.