diumenge, 30 de setembre de 2012

Segona setmana.

Hem començat la semana aprenent com es publica una entrada al blog, per això Toni ens ha possat el projector i desde l'ordinador ens ha monstrat el wiki i com es feia una entrada al blog per a que este cap de setmana poguéren fer-ho a casa.
En la segona classe de la setmana hem aclarit el tema de les normes i després de parla-ho molt hem arribat a la conclussió de que les persones que no entregen els seus treballs el dia que corresponga se les llevará un 20% de la nota del treball. Més tard Toni ens ha repartir un full on hi havia un text sobre les dones i el que teniem que fer nosaltres era un resum que fóra la quarta part del text inicial. Per alló teniem que seguir una classe de normes, doncs vam començar subrallant les ideas principals del text i més tard ja podiem fer el resum, peró no ens va donar temps ha acabar-ho en classe i el hem terminat a casa.
Al dia següent le hem entrega el resum i Toni ens ha donat un poema eròtic que hem llegit i contestat unes preguntes sobre ell. En algunes ocasions a la classe ens a entrat la rialla per el que possava al poema.
Toni ens ha dit que a la classe següent ens va a repartir un altre poema, però este ho anem a treballar en grups de 4 o 3 persones i que ja tenim que portar el llibre Els veus del temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.