diumenge, 30 de setembre de 2012

POEMA SENSUAL, ATENCIÓ ASSEGURADA

El dilluns 24 Toni ens va rebre amb l'ordinanor encés, preparat per el que es a la meua opinió, d'onarnos-en una classe no molt esgotadora a l'última hora del dia. Ens explicà com deuria ser el blog, fent-nos veure les entrades que s'havien fetes la setmana anterior. Tambe ens va explicar el funcionament de la resta d'apartats web.

Dimrecres 26, i per a variar última hora altra vegada. S'obrí la classe amb el debat sobre normes a seguir. Va tindre rellevant importancia la referida al percentatge de penalització que recaeria sobre les persones que per norma general lliuraven els treballs de manera atrasada. Despres de debatre, la norma es va quedar com estava, ja que Toni ens va fer veure que aquella seri probablement la millor opció. Fet aixo, ens va donar un text, que despres de llegir-ho i subratllar les parts mes importants que varem considerar, deviem de fer-ne el resum en un maxim de 110 paraules. Aixo formava part de l'introducció al curs, perque Toni ens va dir que anavem a fer molts resums.


Dijous 27, tota la duració de la classe es dedicà a treballar el primer poema del curs. Com he dit, es tractava del primer poema que treballavem i per aquest motiu el vam treballar tots junts. El poema, escrit per Ibn Khafaja, era erotic, sensual y apasionat, i com era d'esperar va atraure l'atenció de tots nosaltres. El vam llegir, i parlàrem del seu contingut general. Fet aixo, ferem les preguntes concretes on es va analitzar el poema a fons. Amb les nostres ments d'adolescents i un tema tan sugerent, les rialles foren una cosa impossible d'evitar. 

Fins la setmana que ve, amb més poemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.