diumenge, 30 de setembre de 2012

Oficialment finalitza la segona setmana al 21T

Tras una primera setmana de 'prova' per anar agafant la dinàmica de treball al 21T, ja hem escomençat un nou temari en el qual hem pogut treballar i conèixer l'asignatura.

Al primer dia, el dilluns, Toni ens va ficar el canó per mostrar-nos les idees bàsiques i la plataforma el·lectrónica en la qual anem a treballar tot aquest curs. Es tracta d'un wiki (http://primerdebat.wikispaces.com/) en el qual ell ficaria informació, exercissis i temes per tal de que nosaltres captarem idees de treball. 

Al dimecres vam acabar el xicotet referendum de les normes qualificant un disminuït càstig als retrassos, uns deïen de ficar mes càstig i uns menys càstig. La meua opinió es que el càstig ha de ser regulat, només ha de servir com a penalització per a un canvi de comportament i fer una millora en la puntualitat. Tras aquest xicotet debat, Toni ens ha repartit un full en el qual hi havia un text . Aquest text era prou llarg, l'hem llegit i tot seguit Toni ens ha donat una mena de detalls i pautes a seguir per tal de fer un resum objectiu en les dades necesaries per captar l'idea del text que ens ha servit per subratllar el necessari.

Va arribar el dijous, i sense saber encara que anbem a fer, Toni ens començà a parlar de fer un anàlisis d'un xicotet poema (El viatge de les mans de Ibn Khafaja d'Alzira) que va ser un poeta arabigovalencià; el vam llegir, i vam traure significats de les paraules que mes ens costaven entendre. Tot i seguit, vam encontrar alguns recursos lingüístics com metàfores i també vam traure adjectius que definisquen el poema, com per eixample: sensual, atrevit..


"Les meues mans viatjaven avall i amunt del seu melic..."

Que ens esperarà la setmana següent?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.