diumenge, 23 de setembre de 2012

ELS PRIMERS PASSOS


Aquesta primera setmana s'ha dedicada a fer una introducció del que es preveu que va a ser el curs, amb certes sorpreses i particularitats d'aquest nou curs.

17 de setembre, primer dia: El nostre professor de valencià s'ha presentat, i ha explicat de forma generalel que ens deparara el curs. Aquest presenta noves propostes, com per exemple que no usarem llibre de text, aquest el farem nosaltres, i que es tractara de fer una classe més didàctica, per cal de millorar l'expressió. A la fi ferem un control que acabarem a casa.

19 de setembre: Avui dedicarem la classe a corregir els examens de la sessio anterior. Aquest control va donar moltes sorpreses, perque s'eixia del que es pot preveure un examen introductori. Planteava qüestions que feien reflexionar. Aixo es deu a que l'examen no tenia contingut del temari, a soles eren uns textos d'allo més peculiars.

20 de setembre: L'ultim dia de la primera setmana, Toni ens donà la nota dels examens i un foli on s'exposava tot el contigut que tendria el curs. Ens explicà els punts més importants que apareixien al foli, coses com els criteris d'avaluació y l'us dels blogs. Per a terminar, vam debatre una mica sobre les normes de classe, a fi de determinar quines acabien sent les definitives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys i les companyes de classe al meu apunt.